https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2021/05/nj.jpg

Centru de performanță în soroban și aritmetică mentală japoneză

Oferim copiilor educația prin care fac performanță, din 2015 - și suntem mândri de asta! Îi educăm să aibă rapid reușite la școală și garantăm că rezultatele sunt încurajatoare - și se văd la fiecare materie. Oferă-i copilului tău metodele Nomin Jyuku care îl împrietenesc cu soroban și aritmetica mentală japoneză. Două tehnici de calcul rapid, predate cu mare grijă și enorm respect pentru tradițiile școlii japoneze de soroban.

3000000

de fișe cu calcule rezolvate

Avem numeroase fișe de lucru pentru calcule matematice complexe, rezolvate de copii. Aceasta este munca lor din timpul cursurilor!

7000

de copii instruiți în soroban, în 5 ani

Ajutăm fiecare copil să aibă rezultate și îi antrenăm pe cei mai avansați pentru competiții de renume în soroban și aritmetică mentală japoneză.

100

premii și titluri câștigate la olimpiade și emisiuni de televiziune

Cei mai talentați copii de la Nomin Jyuku au urcat pe cele mai cunoscute scene de talenteau câștigat premii la olimpiade internaționale și au impresionat: au făcut calcule mentale sofisticate în timp ce au cântat, au recitat sau au răspuns la întrebări de cultură generală. Spectaculos, nu-i așa?

+70

de ani de tradiție din școala japoneză

Respectăm valorile și programa maeștrilor Școlii Japoneze Houmei Jyuku, pe care o reprezentăm cu onoare în România.

45

instructori atestați în Japonia

Cea mai mare echipă de soroban și aritmetică mentală japoneză, atestată în Japonia – și dedicată educației celor mici.

10

module de soroban și calcule mentale japoneze

Singura programă completă de soroban și calcul mental japonez din România, structurată pentru a vedea rezultatele după primul modul.

Educație de calitateRezultate garantate

Educația după metoda originală japoneză se face aici

Tehnica noastră de aritmetică mentală este creată în totalitate de experții japonezi ai școlii Houmei Jyuku, recunoscută pentru peste 70 de ani de tradiție în soroban. Reputația dobândită o plasează în rândul celor mai vechi și mai eficiente școli din lume, care stăpânesc metoda autentică de învățare a sorobanului și a calculelor japoneze. Am ales să păstrăm metoda originală în materialele educative, în examinarea copiilor și în pregătirea riguroasă a instructorilor noștri, de patru ori pe an, direct cu maeștrii școlii japoneze. Pe scurt, soroban prin metodă 100% japoneză. Nu doar că suntem primul centrul de soroban din România, dar suntem și reprezentantul oficial al Școlii Japoneze Houmei Jyuku - membru de onoare al Federației Naționale Japoneze de Soroban.
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2021/05/nomin-damdin-in-totul-despre-mame-centrul-nomin-jyuku-1.png

Programa Nomin Jyuku e gândită să întărească abilitățile esențiale după primul modul

În centrul nostru, copiii au acces la toate modulele de soroban, întocmai ca în Japonia. Zece module, 24 de cursuri într-un modul de trei luni, opt cursuri pe lună. Timpul de care e nevoie ca cel mic să-și însușească abilitățile pas cu pas, pe măsură ce învață. Alege între orele din timpul săptămânii sau de weekend, o dată sau de două ori pe săptămână, pentru grupa de 5-7 ani sau 8-14 ani. Nu doar că îi oferi cursurile unde își antrenează memoria, creativitatea, atenția și răbdarea, dar ele sunt astfel organizate ca tu să vezi îmbunătățirile, de la lună la lună, iar copilul tău să prindă din ce în ce mai multă încredere în micile lui reușite.
abonament soroban vip centrul nomin jyuku

Cursuri pentru vârsta de 5-14 ani.

Explorează cele mai recente oferte!

Am avut rezultate foarte bune. Nicholas se concentrează foarte bine. Calculează rapid și are foarte multă răbdare.

Mama lui Nicholas, cursant al centrului de soroban și aritmetică mentală japoneză Nomin Jyuku
Mama lui Nicholas
NADIA

În momentul în care l-am adus pe Theodor aici, am observat că aici este o lume minunată. O lume a cifrelor, o lume a matematicii prin joc. Acest lucru l-a făcut pe Theodor să încerce să vrea să fie și mai bun, să încerce să concureze, într-un fel, și cu el, dar și cu ceilalți copii. L-a făcut să fie și mai răbdător și mult mai atent decât era înainte.

Mama lui Theodor, cursant al centrului de soroban și aritmetică mentală japoneză Nomin Jyuku
Mama lui Theodor
Beatrice
cele mai bune cursuri de soroban din bucurești sunt la nomin jyuku
soroban-romania-nomin-jyuku-10
cursuri de soroban în weekend la centrul nomin jyuku în bucurești
soroban-romania-nomin-jyuku-12
soroban-romania-nomin-jyuku-13
soroban-romania-nomin-jyuku-15