Descoperă oportunitatea de a deveni partener al Nomin Jyuku, centrul nr. 1 în predarea metodei de soroban și calcul mental japonez, și construiește-ți propria afacere care să îți aducă nu doar independența financiară, ci și satisfacție sufletească.
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/02/nj-top.jpg
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/02/nj-top.jpg

De ce să investești în franciza educațională Nomin Jyuku?

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2024/04/icon-1.png

Investiția inițială accesibilă, facilitând deschiderea rapidă a unui centru.

Costurile de pornire sunt rezonabile. Cursurile pentru copii nu necesită dotări speciale sau multe materiale didactice.

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2024/04/icon-2.png

Metoda de predare de bază poate fi deprinsă de oricine, indiferent de background-ul profesional, în primele 50 de ore de curs intensiv

Metoda japoneză de calcul are pași clari și simpli, și poate fi învățată și de cei care nu au background matematic sau tehnic.

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2024/04/icon-3.png

Business stabil

Matematica mentală se află în trendul metodelor alternative de educație, oferind beneficii pe care generația actuală e părinți le valorizează foarte mult. De aceea, cererea este în continuă creștere.

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2024/04/icon-4.png

Suport constant și certificare traineri de către profesori japonezi

Nomin Jyuku este singurul reprezentant în România al Școlii Japoneze Houmei Jyuku. Parteneriatul permite certificarea trainerilor de către școala japoneză, precum și examinarea copiilor români simultan cu cei japonezi.

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2024/04/icon-5.png

Brand puternic cu notorietate crescută

Nomin Damdin este cea care a adus metoda japoneză de calcul în România, în 2015, fapt care a stârnit interesul mass media. Elevii Nomin Jyuku au câștigat concursuri de talente în România și zeci de premii la concursuri internaționale, reușite care au fost intens mediatizate, contribuind la notorietatea brandului Nomin Jyuku.

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2024/04/icon-6.png

Suport de marketing

Nomin Jyuku pune la dispoziția francizaților know how-ul acumulat în cei 10 ani de activitate, precum și o echipă validată de colaboratori.

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2024/04/icon-7.png

Program de lucru flexibil

Lucrul pe cont propriu vă dă posibilitatea să alegeți volumul de cursuri și perioadele din zi în care vă desfășurați activitatea.

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2024/04/icon-8.png

Recuperarea investiției în scurt timp

Francizații Nomin Jyuku și-au recuperat investiția într-o perioadă de 6 luni - 1 an, în funcție de timpul și energia investită în dezvoltarea centrului.

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2024/04/icon-9.png

Apartenența la o comunitate de oameni speciali, care investesc în educație

Nomin Jyuku își alege cu grijă partenerii cu care lucreaza, de aceea comunitatea Nomin Jyuku reprezintă un loc de creștere, în care oamenii împart resurse educaționale și best practices.

Alătură-te echipei noastre și adu o schimbare semnificativă în viața copiilor din România!

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2021/05/comments.png

"Doresc să găsesc oameni care au aceeași pasiune și dăruire pentru copii ca și mine și să vadă nu doar partea financiară a acestui demers. Este un proiect cu efecte pe termen lung în dezvoltarea copiilor. Este o investiție în potențialul lor intelectual și implicit în viitorul lor."


Nomin Damdin