Francize – Nomin Jyuku

Oportunitate de afaceri: Franciză Nomin Jyuku

1De ce sa alegi o franciza Nomin Jyuku ?
Metoda de Soroban si Aritmetica mentala japoneza sunt concepte inovative pe piata romaneasca, cu rezultate spectaculoase asupra dezvoltarii creierului copiilor, iar Centrul Nomin Jyuku este primul care a introdus aceasta metoda in Romania.
Avem in spate 70 de ani de experienta japoneza in lucrul cu Soroban si aritmetica mentala japoneza, fiind reprezentanții oficiali pentru toata Romania ai scolii japoneze Houmei Jyuku, cu o vechime de 70 ani in Japonia, membru de onoare al Federației Naționale Japoneze de Soroban. Am dovedit eficienta metodei prin elevii nostri (cum ar fi Mihai Dobre, castigatorul concursului Next Star si a 20.000 de euro, care recita poezia lui Eminescu in timp ce aduna 30 de numere in 10 secunde, vezi videoul AICI )
Numele Nomin Jyuku este deja un brand, cu o imagine puternica, legata de atribute precum calitate, standarde ridicate si daruire pentru copii Redeventa lunara este fixa, indiferent de numarul copiilor. Concurenta este limitata. Desi exista diferite metode arabesti, turcesti, chinezesti, cea japoneza este cea mai veche si cea mai eficienta. Manualele si fisele de lucru sunt gandite minutios, testate si verificate, pentru a fi adecvate tehnicilor specifice de calcul si nivelului copilului Metoda se preda exact cum se preda in Japonia Mai mult de 500 de elevi au trecut deja pragul Centrului Nomin Jyuku si numarul lor este in continua crestere
Copiii romani dau examene in aceeasi zi cu copiii japonezi si primesc certificate originale trimise chiar de la Scoala Mama
Aveti exclusivitate pentru teritoriul ales
Este o afacere la cheie, de succes, validata pe piata romaneasca, cu riscuri minime de esec
Oferim posibiliatea de a merge in Japonia pentru examene la Federatia de soroban, deoarece Houmei Jyuku are acest drept. Este si o ocazie de a vizita Japonia impreuna cu Nomin Jyuku
2Ceea ce le oferim celor care aleg sa cumpere o franciza NOMIN JYUKU:
Cursuri de formare pe parcursul carora se invata tehnica japoneză de calcul mental
Toate materialele suport pentru toate etapele de invatare
Suport psiho-pedagogic in abordarea copiilor și a parintilor
Asistenta continua pe parcursul implementarii proiectului in orasul dumneavoastra
Promovare și suport specializat de marketing
Acces în aplicația Flash Anzan (aplicație care permite afișarea numerelor pentru calcul mental)
Acces in aplicatia pentru invatarea tablei inmultirii dupa metoda japoneza Toate detaliile organizatorice, probate atat în Japonia, cat si în Romania.
3Cine poate aplica pentru o franciza Nomin Jyuku
Nu este nevoie sa aveti experienta didactica, dar este esentiala pasiunea pentru educatie, pentru lucrul bine facut si dorinta de a cultiva la copii dragostea pentru invatare si dezvoltare, care sa ii insoteasca toata viata.
Alte caracteristici care contribuie la succesul in acest domeniu si pe care ni le dorim la partenerii nostri: usurinta de comunicare, placerea de a interactiona cu oamenii, deschidere catre nou, calitati de bun organizator si lider.
4De ce are succes aritmetica mentală japoneză în România?
Rezultatele sunt spectaculoase, copiii reusesc sa calculeze mai repede decat un calculator folosind metode de calcul total diferite de cele clasice si acest lucru le creste semnificativ increderea in fortele proprii. Multi copii nu se descurca la matematica si de aceea se naste frustrarea si antipatia pentru matematica. Metoda de soroban ajuta copiii sa se indragosteasca de matematica.
Parinții sunt nemulțumiți de sistemul de invatamant traditional, pentru că pune accent doar pe memorare și reproducere, dezvoltand cu precadere emisfera cerebrala stanga in detrimentul celei drepte. Ei se informeaza tot mai mult, știu ca succesul in viata depinde de atingerea pontențialului intelectual si ca imaginatia si creativitatea au un rol important (toate acestea fiind dezvoltate prin metoda japoneza)
In tarile dezvoltate ale lumii se pune accent in procesul educational pe dezvoltarea emisferei cerebrale drepte, fiind dovedit rolul ei în succesul profesional sau in viața copiilor. Este si motivul pentru care numerosi psihologi si pedagogi recomanda activitațile de dezvoltarea a emisferei drepte a creierului
In prezent, ne confruntam cu o crestere galopanta a numarului de copii care nu mai au rabdare si nu se mai concentreaza cu usurinta, din cauza tabletelor si a telefoanelor. Metoda japoneza ajuta la cresterea capacitatii de concentrare si a rabdarii in rezolvarea unei cerinte.
5Care este costul unei francize
Investitia taxa de franciza – se va plati la inceputul colaborarii
Redeventa lunara
Costul final este disponibil dupa stabilirea tuturor detaliilor.
6Cum sa aplicati pentru o franciza Nomin Jyuku
Trimiteti o scrisoare de intentie si CV-ul profesional la contact@soroban-romania.ro si va vom contacta cat de curand pentru a stabili o intalnire.