Echipa Nomin JyukuToți trainerii noștri sunt certificați în Japonia.

Nomin Damdin

Master Trainer Nomin Jyuku București

„Orice copil poate să învețe după această metodă, în ritmul lui, și chiar dacă ei nu au întotdeauna dispoziția de a exersa serios și sistematic, îi văd adesea cum depun efort să progreseze. Acest lucru mă bucură enorm. Copiii sunt foarte sinceri, iar eu sunt la fel de sinceră cu ei. Iubesc copiii foarte mult, ei știu asta și nu-mi este greu să avem o relație foarte bună.”

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/11/Nomin-Damdin.png
nomin enkh-oyu trainer soroban la nomin jyuku bucurești

Nomin Enkh-OYU

Trainer Nomin Jyuku București

„Îmi place că ceea ce fac este util și că am un rol în succesul copiilor cu care lucrez. În plus, îmi place să mă joc și mă bucur de interacțiunea vie cu cei mici.”

Carla Beatrice Lincă

Trainer Nomin Jyuku București

„În primul rând, mă motivează curiozitatea pe care copilașii o au în ochi, cu câtă atenție mă urmăresc și cât de dornici sunt să facă și ei la fel ca mine. În al doilea rând, sinceritatea lor și cât de ușor le este să se adapteze la lucruri noi. Și nu în ultimul rând, iubirea lor nemărginită pe care o au de oferit!”

Carla Beatrice Lincă, trainer Nomin Jyuku București
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/09/Adina-Ilie-2.png

Adina Ilie

Trainer Nomin Jyuku București

„O zi de lucru cu copiii este o zi plină de energie! Când copiii sunt surprinși și entuziasmați că au reușit să facă un calcul mai greu sau să se încadreze pe cronometru, când îi văd cum prind încredere în forțele lor, acestea sunt momentele care mă bucură cel mai mult!”

Cristina Coman

Trainer Nomin Jyuku București

„Motivația mea este recunoașterea și afecțiunea pe care o primesc de la copii. Fiind o parte din dezvoltarea lor, acest lucru îmi aduce bucurie, dar vine și cu o mare responsabilitate.”

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2021/05/cristina-coman-e.png
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/09/Marianna-Kyriakidou-2.png

Marianna Kyriakidou

Trainer Nomin Jyuku București

„În munca mea, consider un mare succes atunci când observ creșterea încrederii în sine a copiilor pe măsură ce avansează la soroban. Mă bucură nespus să contribui la creșterea unei încrederi sănătoase și a unei rezistențe mentale, calități esențiale de care copiii vor avea nevoie în fiecare etapă a vieții lor.”

Alexandra Fogor

Trainer Nomin Jyuku București

„Superputerile mele sunt energia, empatia și buna dispoziție, iar un mic secret pe care nu îl știu copiii este că bateriile mele se încarcă imediat ce ajung în centrul nostru.”

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/09/Alexandra-Fogor-2-1.png
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/09/Bianca-Parvu-3.png

Bianca Pârvu

Trainer Nomin Jyuku București

„Îmi place foarte mult să le zâmbesc copiilor, să glumim, să ne jucăm jocuri amuzante și să lucrăm într-o atmosferă relaxată. De aceea, orele mele de soroban sunt așteptate cu bucurie și de mine, și de copii.”

Georgiana Vălu

Trainer Nomin Jyuku București

”Am ales să fiu pedagog din dorința de a petrece timp cu copiii și a contribui la o dezvoltare frumoasă a acestora. Este un sentiment aparte atunci când îi văd pe cei mici că lucrează fiindcă vor să progreseze și să învețe formule noi, iar atunci când îmi povestesc că la școală sunt cei mai buni la matematică de când fac Soroban, îmi crește inima de bucurie!”

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2023/03/Georgiana-Valu-Trainer-Nomin-Jyuku-Bucuresti.png
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2023/03/Silvia-Patrasc-Trainer-Nomin-Jyuku-Bucuresti.png

Silvia Patrașc

Trainer Nomin Jyuku București

”Cred cu tărie că investind în educația copiilor investim în viitor, așa că am ales meseria de pedagog pentru a putea contribui în mod activ la dezvoltarea lor. La Centrul Nomin Jyuku văd rezultate: copii mai încrezători și mai fericiți, părinți mulțumiți, ceea ce mă face să-mi țin cursurile nu doar cu plăcere, ci și cu dorința și bucuria de a sădi tuturor celor din clasă dorința de a-și atinge potențialul.”

Nicoleta Pavel

Asistent Manager Nomin Jyuku București

„Am fost foarte impresionată de unul dintre copii, care, nevoit să aibă o intervenție chirurgicală în afara țării, și-a luat cu el toate materialele de lucru și a participat la cursurile de soroban din spital.”

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/09/Nicoleta-Pavel-3.png
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/09/Elena-Toma-2.png

Elena Toma

Manager Nomin Jyuku Constanța

„Vreau să ajut cât mai mulți copii să-și depășească temerile și să-i învăț să aibă încredere în potențialul lor nelimitat – iar sorobanul este cheia cu care le deschid ușa spre o educație armonioasă.”

Irina Ioachim

Trainer Nomin Jyuku Constanța

„Îmi place să lucrez în mijlocul copiilor. Pe de o parte, pentru că iubesc copiii și îmi place să le transmit ceea ce e esențial în formarea lor ca adulți sănătoși emoțional. Pe de altă parte, pentru că este unul dintre cele mai sănătoase medii de lucru pentru sufletul meu – și fiecare zi alături de ei este un câștig.”

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2023/03/Irina-Ioachim-Trainer-NJ-Constanta.png
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2023/03/Stefania-Roxana-Lica-Trainer-Nomin-Jyuku-Constanta.png

Ștefania Roxana Lica

Trainer Nomin Jyuku Constanța

„Îmi doresc ca prin felul de a fi și de a lucra cu copiii să-i determin să creadă în ei, pentru că sunt mai puternici decât par. Iar din partea lor primesc același lucru, pentru că prin lucrul cu copiii îmi depășesc limitele.”

Laura Necșuțu

Trainer Nomin Jyuku Ploiești

„Totul, îmi place totul. Cel mai mult îmi place când îi conving pe copii că nu auzi nimic în jurul tău atunci când ești foarte concentrat. Și ei îmi zic la final de curs: «Doamna, azi chiar nu am auzit nimic, am fost super concentrat. Ați avut dreptate!» 🙂 ”

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2023/03/Laura-Necsutu-Trainer-Nomin-Jyuku-Ploiesti.png
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2023/03/Iulia-Gabriela-Tudor-Trainer-Nomin-Jyuku-Ploiesti.png

Iulia Gabriela Tudor

Trainer Nomin Jyuku Ploiești

„Îmi place lucrul cu copiii pentru că au o energie minunată. Este antrenant și solicitant, în acelasi timp. Iar când termin cursul cu zâmbetul pe buze, îmi dau seama ce mult îmi place ceea ce fac.”