Crește capacitatea de concentrare a copilului tău!

Aritmetica mentală japoneză, Soroban, transformă modul în care copilul tău învață și crește. Într-o lume plină de ecrane și distrageri, antrenamentul mental Soroban oferă avantaje semnificative copiilor care îl practică:
- performanțe academice mai bune
- relații mai sănătoase
- încredere în sine sporită
Toate acestea încep cu abilitatea de a fi atent, abilitate pe care o antrenăm continuu la cursurile noastre.

atentie si concentrare
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2023/07/poza-cu-copii-cu-cupe_2.jpg

Top beneficii Soroban și Aritmetică Mentală Japoneză

Îmbunătățirea performanței academice
Capacitatea de concentrare este cheia succesului la învățătură. Îmbunătățirea acestei abilități conduce la note mai bune și performanțe școlare superioare.
Dezvoltarea abilităților sociale
Copiii care se pot concentra bine sunt mai atenți la emoțiile și nevoile celor din jur, ceea ce duce la relații mai puternice și sănătoase.
Încredere în sine sporită
Odată ce copilul tău începe să realizeze că se poate concentra mai bine, va avea mai multă încredere în propriile abilități.
Credem că, după dragostea necondiționată, cel mai valoros cadou pe care îl poți face copilului tău este o capacitate sporită de concentrare. Oricare ar fi drumul său în viață, un plus de atenție îl va ajuta mereu să fie mai aproape de ceea ce își dorește.

Nomin Damdin, fondatoarea centrelor Nomin Jyuku, este singurul Master Trainer de Soroban și calcul mental japonez, unic reprezentant în România al Școlii Houmei Jyuku din Japonia.

De ce Nomin Jyuku?

Pentru că doar aici copilul tău își poate antrena concentrarea cu echipa profesorilor selectați și calificați de Nomin Jyuku, singurul master trainer de Soroban din România. Rezultatele obținute de-a lungul anilor ne oferă nu doar dimensiunea performanței, ci și o experiență neprețuită in lucrul cu copiii, fără ca aceștia să se simtă epuizați sau forțați.

Suntem primul centru Soroban din România și am creat un mediu care este atât de cald și distractiv, încât copiii nici măcar nu își dau seama că se antrenează.

Fiecare sesiune este personalizată în funcție de nevoile și nivelul fiecărui copil, ca să ne asigurăm că progresul este constant și durabil.


Oferă și tu copilului tău un plus de încredere!Cursurile încep pe 11 septembrie, dar locurile sunt limitate.

Ce rezultate au copiii în urma cursurilor de soroban și aritmetică mentală japoneză de la centrul Nomin Jyuku?