Franciza Nomin Jyuku
performanță, competență, autenticitate

Centrul Nomin Jyuku este cel mai performant centru de soroban și aritmetică mentală japoneză din România. Fondatoarea centrului, Nomin Damdin, este singurul Master Trainer de soroban și aritmetică mentală din România, certificată în metoda originală japoneză. De mai bine de 70 de ani, respectă valorile și programa maeștrilor școlii japoneze Houmei Jyuku, pe care o reprezintă cu onoare în România.

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/02/nj-top.jpg
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/02/nj-top.jpg

Competențe pentru viitor, împreună cu Centrul Nomin Jyuku

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/02/ico-1-2.png
Ajutăm fiecare copil să aibă rezultate și îi antrenăm pe cei mai avansați pentru competiții de renume în soroban și aritmetică mentală japoneză.
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/08/ico-franciza.png
Deja există 3 orașe în România care au ales să ducă mai departe povestea Nomin Jyuku.
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/02/ico-32.png
Cei mai iscusiți copii de la Centrul Nomin Jyuku au urcat pe cele mai cunoscute scene de talente și au concurat la cele mai prestigioase concursuri din lume. Au obținut distincții precum Campionul Campionilor la calcul mental, dar au și câștigat concursuri televizate de talente, prin performanța de a calcula în timp ce recită poezii, cântă sau răspund la întrebări de cultură generală. Spectaculos, nu-i așa?
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/02/ico-people-1.png
Ești un trainer apreciat și vrei să devii antreprenor?
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/02/ico-people-2.png
Antreprenoriatul în educație ți se potrivește, dar vrei să îți reinventezi afacerea?
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2022/02/ico-people-3.png
Ai resurse să devii antreprenor și vrei să ai un start sigur?

Ai toate motivele să deschizi o franciză Nomin Jyuku!

Educația copiilor pentru viitor preocupă societatea mai mult ca oricând. Școala tradițională a rămas în urma transformărilor sociale și a nevoilor de învățare. Revoluția digitală prin care trecem îi determină pe părinți să acționeze pentru a le asigura copiilor baza unui viitor de succes. Deși tehnologia a adus multe lucruri bune în viața noastră a tuturor, totuși, abuzul de tehnologie are un impact negativ asupra dezvoltării copiilor. Aceștia nu mai au răbdare, nu mai sunt atenți, vor totul repede, concentrarea lor este pe termen scurt. De aceea, cursurile care antrenează mintea copiilor sunt tot mai căutate de părinți, pentru abilitățile pe care le dezvoltă la cei mici - atenție, putere de concentrare, viteză de gândire, creativitate și, cel mai important, încredere în sine.

BUSINESS DE SUCCES/ PERFORMANT

Fondatoarea Centrului Nomin Jyuku are șapte ani de experiență pe piața românească, fiind deschizătoare de drumuri pentru cursurile de soroban și aritmetică mentală în România. Ea a pornit de la dorința de a-și ajuta proprii copii și a gândit un business care are ca misiune dezvoltarea competențelor pentru viitor ale copiilor și încrederea în propriile forțe. În 2015, Nomin Damdin a fondat primul centru de soroban și aritmetică mentală din România.

METODA ORIGINALĂ, TRAINERI CERTIFICAȚI

Fondatoarea Centrului Nomin Jyuku, Maestrul de Soroban și Aritmetică Mentală Nomin Damdin, este certificată de una din cele mai vechi școli de soroban și aritmetică mentală din Japonia. Trainerii Centrului Nomin Jyuku sunt certificați și permanent testați în Japonia.

METODA NO.1 DE SOROBAN ȘI ARITMETICĂ MENTALĂ

Copiii învață în ritmul propriu, trainerii lucrează personalizat, iar cei mai buni copii își testează performanțele la olimpiade și concursuri internaționale. Și cei care nu participă la concursuri își îmbunătățesc vizibil performanțele mentale după doar câteva luni de cursuri. Părinții și profesorii sunt încântați. Avem parteneriate cu școli și grădinițe pentru predarea metodei la orele opționale.

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2021/05/comments.png

"În 2015, când am început să predau cursurile de soroban și aritmetică mentală japoneză în apartamentul meu, nu îmi imaginam cât de repede vor învăța copiii români această metodă și ce succes accelerat o să am cu aceste cursuri.

După prima serie de cursanți nu mai făceam față cu înscrierile. A trebuit să deschid un centru mai mare și să angajez traineri după primele 3 luni de când am început.

Părinții erau entuziasmați și ne povesteau ce reușite aveau copiii lor. Bineînțeles că cel mai uimitor efect era calculul mental în timp ce copilul făcea și alte lucruri (recita poezii, cânta etc), dar efectele mai importante erau altele. Copiii aveau mai multă încredere în ei, erau mai deschiși către matematică, făceau conexiuni mai repede între noțiuni, citeau mai repede și rezolvau mai repede diverse sarcini intelectuale.

Am înscris copii de toate felurile ... copii pasionați de matematică, dar și copii care urau matematica, copii care aveau dificultăți de concentrare și atenție, copii care nu aveau încredere în ei, copii buni la școală dar care nu puteau să stea concentrați mai mult de 15 minute. La toți am văzut efectele metodei. Au progresat în mod diferit, dar toți au avut beneficii vizibile.

În ultimii 3 ani de când participăm la concursuri internaționale premiile vin unul după altul și acest lucru a motivat mulți copii să lucreze mai mult pentru a urca pe scenele lumii și a fi premiați. Unii dintre copii au ales să participe la concursuri televizate de talente și au câștigat, ceea ce a crescut notorietatea metodei și numărul cursanților. Acum, după aproape șapte ani de existență și peste 6000 de copii care au trecut pragul Centrului Nomin Jyuku, văzând și cum crește piața cursurilor care dezvoltă gândirea copiilor, pot să spun că sunt mândră că am făcut pionierat în acest domeniu.

Îmi doresc ca și alți antreprenori în educație să preia această metodă originală japoneză de învățare a matematicii de la Centrul Nomin Jyuku și, împreună, să contribuim la dezvoltarea intelectuală a copiilor din România."


Nomin Damdin

Ce rezultate au copiii în urma cursurilor de soroban și aritmetică mentală japoneză de la centrul Nomin Jyuku?