ȘI COPILUL TĂU VA FACE performanță în soroban

ȘI COPILUL TĂU VA FACE performanță în soroban

Susținem copiii avansați să aibă succes

și vrem să le arătăm părinților că orice copil poate să facă perfomanță prin muncă, fie că e dotat sau nu pentru matematică.

Ne mândrim cu cele mai multe reușite din România, și continuăm să creștem. Sub instruirea oferită de Master Trainer în Soroban, Nomin Damdin, îi înscriem pe cei mici la competiții naționale și internaționale de soroban și aritmetică mentală japoneză și îi urcăm pe cele mai cunoscute scene de talente. Descoperă o parte din experiențele uimitoare ale copiilor câștigători, care au răspuns propunerilor noastre – alături de ei, alte zeci de copii, cu rezultate la fel de bune, au primit, și primesc, educația, timpul și priceperea noastră.

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2021/05/performanta-next-star.png

Marele Premiu al sezonului 9 Next Star (2018)

Mihai Dobre a învățat tehnica de calcul japonez la centrul nostru și la opt ani a impresionat juriul Next Star. Mihai a recitat poezii și a cântat în timp ce a dus la capăt calcule mentale sofisticate. O performanță care l-a făcut câștigător în Marea Finală a sezonului 9 Next Star. Bravo, Mihai!

Golden Buzz la Românii au Talent (2020)

Theodor Marcu a vrut să le arate copiilor că matematica este frumoasă. Pe scena Românii au Talent a primit aplauzele juriului și a obținut un Golden Buzz de la Andi Moisescu, trecând automat în semifinală. Avea doar șase ani. Theodor face pian, spune că vrea să se facă constructor și compozitor, i-ar plăcea să călătorească și să vadă toate țările în care s-au născut marii compozitori ai lumii și vrea să fie „geniul tuturor lucrurilor”. Pentru că iubește numerele încă de când era foarte mic, părinții l-au încris la cursurile noastre, unde a trecut toate examenele. Felicitări!

https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2021/05/performanta-golden-buz.png
https://nominjyuku.ro/wp-content/uploads/2021/05/primul-loc-olimpiada-abacus-reprezentant-romania-centrul-nomin-jyuku-500x500-1.jpg

Primul loc în categoria a treia la Concursul “International Abacus Olympiad” (2020)

Suntem tare, tare bucuroși – și onorați – că am ajuns în India la Olimpiada Internațională a Abacului. Olimpiada este organizată pe patru categorii de dificultate: de la prima, care este cea mai ușoară, la a patra, cu cel mai mare grad de dificultate. Și suntem cu atât mai bucuroși cu cât am obținut primul loc, în categoria a treia. Abia așteptăm următoarea competiție!

Cursuri antrenante care antrenează memoria

Dezvoltă creierul copiilor cu noi moduri de a gândi.


Am avut rezultate foarte bune. Nicholas se concentrează foarte bine. Calculează rapid și are foarte multă răbdare.

Mama lui Nicholas, cursant al centrului de soroban și aritmetică mentală japoneză Nomin Jyuku
Mama lui Nicholas
Nadia

În momentul în care l-am adus pe Theodor aici, am observat că aici este o lume minunată. O lume a cifrelor, o lume a jocurilor, o lume a matematicii prin joc. Acest lucru l-a făcut pe Theodor să încerce să vrea să fie și mai bun, să concureze, într-un fel, și cu el, dar și cu ceilalți copii. L-a făcut să fie și mult mai răbdător și mult mai atent decât era înainte.

Mama lui Theodor, cursant al centrului de soroban și aritmetică mentală japoneză Nomin Jyuku
Beatrice
Mama lui Theodor