Cursuri Soroban de Vară 2023

Cursuri de soroban care dezvoltă mintea și abilitățile copiilor. Aduc succes la școală la orice materie.

Vacanța de vară este momentul cel mai potrivit să îți înscrii copilul la un curs de soroban. Copiii sunt odihniți și fără presiunea școlii, așa că progresul se face mult mai rapid și relaxat.
Organizăm două tipuri de cursuri de vară: INTENSIV și FLEXI.

Cursul SOROBAN INTENSIV este recomandat celor care vor să învețe accelerat soroban, pentru că un modul de 2 săptămâni de curs intensiv este echivalent (din punct de vedere evoluție) cu 2 luni de curs în timpul anului școlar. Cursul este organizat în module de două săptămâni cu o frecvență de 5 ori pe săptămână. Copiii nu au teme, iar ritmul alert de învățare garantează rezultate vizibile și pentru ei și pentru părinți. Recomandăm un pachet de 2-3 module de vară.

Cursul SOROBAN FLEXI este organizat tot în module de două săptămâni, dar cu frecvență de 2 ori pe săptămână. Este un curs pentru copiii care vor fixarea cunoștințelor din timpul anului sau pentru cei care vor să fie inițiați în soroban dar nu pot veni zilnic la cursuri.

Perioada de desfășurare: 19 iunie - 25 august 2023 . Cursurile se desfășoară cu prezență fizică sau online și sunt organizate în module de 2 săptămâni.
Uite, copiii de la Centrul Nomin Jyuku chiar au rezultate.
Urmărește materialele video!

Structura și durata cursurilor de soroban

CURS SOROBAN INTENSIV DE VARĂ

Acest curs este gândit pentru accelerarea progresului de învățare a metodei de soroban. Copiii sunt cu mintea odihnită și exersarea zilnică este cheia succesului.

Un modul de 2 săptămâni de curs intensiv = 2 luni de curs în timpul anului școlar (din punct de vedere evoluție)

Cursul este organizat în module de 2 săptămâni. Copiii participă zilnic la cursuri. Un modul de 2 săptămâni conține 8 ședințe + 2 gratuite. O sesiune de curs durează 75 minute.

CURS SOROBAN FLEXI DE VARĂ

Acest curs este gândit pentru fixarea cunoștințelor din timpul anului sau pentru copiii care vor să fie inițiați în soroban dar nu pot veni zilnic la cursuri.

Cursul este organizat în module de 2 săptămâni cu frecvență de 2 ori pe săptămână (total 4 sesiuni), în zilele de luni și miercuri sau marți și joi.

Cu ce se deosebesc cursurile de aritmetica mentală Nomin Jyuku de cele predate la alte centre?

Metoda pe care o predăm în centrele noastre este una autentic japoneză și îi ajută pe copii să aibă disciplină, independență, concentrare, atenție, răbdare, relație bună cu matematica, exact cum sunt învățați copiii japonezi în școlile din Japonia.

Centrul Nomin Jyuku este singurul reprezentant al școlii japoneze de Soroban, Houmei Jyuku.

Ce fac efectiv în timpul unei ședințe?

O sesiune de vară durează 75 de minute, împărțite astfel:

Primele 60 minute copiii calculează pe o numărătoare japoneză numită Soroban, folosind formule japoneze și o metodă de calcul total diferită de cea clasică, dezvoltându-și astfel noi moduri de a gândi.

Ultimele 15 minute copiii practică sportul Stacking care presupune formarea piramidelor cu pahare și strângerea lor după anumite scheme într-un timp foarte scurt.

Acest sport a fost introdus în centrele Nomin Jyuku de fondatoarea Nomin Damdin, care este reprezentant Speed Stack Romania, pentru a ajuta copiii să aibă spirit de echipă, să își dezvolte motricitatea, memoria vizuală, ambidextria, coordonarea mână-ochi. Un alt beneficiu important este că sportul Stacking presupune mobilizare corporală, un aspect foarte important întrucât mulți copii fac foarte puțină mișcare în contextul implicării în activități educaționale multiple.

Nu îi încurcă metoda pe copii pentru că e diferită de ce învață la școală?

Dimpotrivă, îi ajută să fie pregătiți pentru noul an școlar. Cursurile de vară antrenează în mod unic mintea copiilor și când încep școala achizițiile de la cursurile de soroban se vor vedea în puterea de concentrare, conexiunile rapide între informații, relaxarea față de matematică.

De câte module de curs este nevoie ca să văd rezultate la copilul meu?

Copiii evoluează în ritm diferit, însă sunt recomandate cel putin 2-3 module de abonament intensiv sau 3-4 module de abonament Flexi.

Sunați la 0791 561 500 și obțineți o ofertă personalizată.

Verifică programul cursurilor pentru fiecare tip de abonament!

Verifică programul cursurilor pentru fiecare tip de abonament!