Tabere de vară 2023

Tabere de vară cu soroban și calcul mental japonez 2023.

Taberele de vară cu soroban și calcul mental japonez 2023 sub îndrumarea fondatoarei Centrelor de Soroban și Aritmetică Mentală Japoneză Nomin Jyuku, singurul Master Trainer de Soroban din România.Îmbină antrenamentul minții cu mișcarea, socializarea, distracția și joaca.
Taberele de vară sunt potrivite și pentru copiii începători, și pentru cei avansați, pentru că se lucrează individual, în ritmul copiilor. Cei la început de drum fac primii pași în manevrarea Sorobanului, învață primele formule de calcul și interacționează cu copii avansați.
Copiii care au mai studiat metoda fixează formulele de calcul învățate de-a lungul anului școlar, au un progres accelerat și avansează mai repede la nivelul următor.
Uite cum învață copiii în tabere
Vizionează galeria foto!
tabara de vara 2023
tabara de vara nomin 2023

Detalii despre tabără

Programul taberei cuprinde cursuri zilnice de Soroban și calcul mental japonez de 90 de minute, urmate de excursii, seri festive și distracție, cum ar fi:

  • Excursie la Râșnov – Poiana Brașov (Magic Land – Tărâmul Poveștilor), drumeție și vizită la Peștera Valea Cetății Râșnov.
  • Castelul Bran, o scurtă excursie la Cheile Grădiștei, tubing la Cheile Grădiștei.
  • Seri tematice cum este seara românească, unde copiii vor promova prin intermediul portului (ii, cămăși tradiționale) specificul național.
  • Quiz Movie Night, Bingo Night și American Party cu ținuta tematică, alături de animatorii de la Children Tour, care le vor oferi celor mici experiențe unice și multe zâmbete.

Întreaga activitate se va încheia cu un uriaș foc de tabără, unde participanții vor fi încurajați și ajutați să pregătească și apoi să deguste din delicioasele marshmallows.

Perioada: 25-30 iunie
Locația: Hanul Șimon, Bran
Organizator: Children Tour
E-mail: childrentour@gmail.com
Telefon: 0741 736 412

1. Taberele sunt pentru copii începători sau avansați?

Se pot înscrie atât copii care nu știu nimic despre metoda de calcul japonez, pentru a face primii pași în învățarea formulelor de calcul pe Soroban, cât și copii care au mai urmat cursurile noastre. Cei care știu metoda vor fixa ceea ce au învățat, și vor progresa rapid datorită antrenamentului zilnic, accelerând progresul și trecerea la nivelul următor.

2. Cât costă tabăra?

2150 lei / copil

3. Copiii pot veni însoțiți de părinți?

Da. Părinții pot veni și ei în tabără dacă sunt locuri disponibile. Costul pentru un loc de adult este 2350 lei.

4. Ce vârstă pot avea copiii?

Copiii pot avea între 5 și 14 ani.

Tabere de vară cu soroban și calcul mental japonez.

Tabere de vară cu soroban și calcul mental japonez.