DespreCristina Coman


Trainer Nomin Jyuku București


Cristina Coman, trainer soroban București la Nomin Jyuku

Experiența Cristinei în interacțiunea cu copiii a început la o școală Montessori pe proiecte și ateliere diverse, dar și din postura de profesor de istorie în învățământul gimnazial și liceal. A absolvit Facultatea de Istorie, dar și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București. A terminat și un master în Istoria Ideilor, Mentalităților și a Culturii de masa.

Iubește să lucreze alături de copii pentru că sunt plini de viață, naturali, nu le e teama să își arate entuziasmul și fericirea și au energie și dorința sa învețe. Ne bucurăm de prezența Cristinei în echipa Nomin Jyuku de un an și câteva luni. Rolul ei este să îi învețe pe copii metoda de calcul originală japoneză, de a-i ghida și sprijini pe tot parcursul experienței lor cu noi și de a-i ajuta să-și atingă potențialul maxim.

Cristina are capacitatea să vadă ceea ce este diferit de la un copil la altul. Este atentă la vârsta, personalitatea și preferințele fiecăruia. Se simte extraordinare atunci când contribuie la dezvoltarea lor și când îi vede cum muncesc și cum evoluează. Cel mai mult îi place atunci când copiii îi spun că Sorobanul este activitatea lor preferată.

„Motivația mea este recunoașterea și afecțiunea pe care o primesc de la copii. Fiind o parte din dezvoltarea lor, acest lucru îmi aduce bucurie, dar vine și cu o mare responsabilitate, pentru ca îmi doresc ca părticica mea sa fie de calitate, să aibă un efect sănătos asupra lor și să îi ajute mai departe.”

soroban-romania-nomin-jyuku-15
soroban-romania-nomin-jyuku-14
soroban-romania-nomin-jyuku-13
soroban-romania-nomin-jyuku-12
cursuri de soroban în weekend la centrul nomin jyuku în bucurești
soroban-romania-nomin-jyuku-10
cele mai bune cursuri de soroban din bucurești sunt la nomin jyuku