Despre Georgiana Vălu


Trainer Nomin Jyuku București


georgiana valu trainer soroban bucuresti

Georgiana se ghidează după deviza lui John Dewey: ”Educația nu este pregătirea pentru viață, educația este viața însăși”.

Este absolventă a Universității București, Facultatea de Chimie. Iubește să lucreze cu copiii și consideră că ”superputerile” ei sunt empatia și răbdarea. Copiilor le place când Georgiana îi ascultă și îi încurajează să lucreze în ritmul lor, precum și când se joacă cu entuziasm împreună cu ei la finalul unei ore reușite de Soroban.

Georgiana a fost curioasă să experimenteze și sistemele pedagogice ale altor țări, așa că un an de zile a lucrat în învățământul preșcolar din Lituania și s-a implicat și în organizarea unor tabere de vară cu diferite tematici.

”Îi ador pe cei mici atunci când vin la mine să îmi povestească diverse lucruri din viața lor, când mă privesc cu încredere, îmi cer ajutorul sau când ne îmbrățișăm cu emoție la finalul ședinței.”

”Am ales să fiu pedagog din dorința de a petrece timp cu copiii și a contribui la o dezvoltare frumoasă a acestora. Este un sentiment aparte atunci când îi văd pe cei mici că lucrează fiindcă vor să progreseze și să învețe formule noi, iar atunci când îmi povestesc că la școală sunt cei mai buni la matematică de când fac Soroban, îmi crește inima de bucurie!”

soroban-romania-nomin-jyuku-15
soroban-romania-nomin-jyuku-14
soroban-romania-nomin-jyuku-13
soroban-romania-nomin-jyuku-12
cursuri de soroban în weekend la centrul nomin jyuku în bucurești
soroban-romania-nomin-jyuku-10
cele mai bune cursuri de soroban din bucurești sunt la nomin jyuku