Ce rezultate la soroban au elevii de la centrul Nomin Jyuku ?

Ne mândrim cu cele mai multe reușite din România la soroban și aritmetică mentală japoneză, și continuăm să creștem. Sub instruirea oferită de Master Trainer în Soroban, Nomin Damdin, îi înscriem pe cei mici la competiții naționale și internaționale de soroban și aritmetică mentală japoneză și îi urcăm pe cele mai cunoscute scene de talente....

Ne mândrim cu cele mai multe reușite din România la soroban și aritmetică mentală japoneză, și continuăm să creștem. Sub instruirea oferită de Master Trainer în Soroban, Nomin Damdin, îi înscriem pe cei mici la competiții naționale și internaționale de soroban și aritmetică mentală japoneză și îi urcăm pe cele mai cunoscute scene de talente. Descoperă o parte din reușitele uimitoare ale elevilor de la Centrul de soroban și aritmetică mentală ”Nomin Jyuku”.  Dacă vrei să afli cum poate și copilul tău să atingă astfel de performanțe contactează-ne și vom reveni către tine cu o ofertă cât mai adaptată ritmului de învățare al copilului tău.

 

Karina, 8 ani, adună numere cu zeci în timp ce recită poezia ”Trece Toamna”

Metoda de calcul japonez învățată la Centrul Educațional Nomin Jyuku, stimulează altfel creierul copiilor și într-un mod în care învățământul tradițional nu o face.

Robert, 9 ani, face adunari în timp ce cântă ”Domn domn să-nălțăm” !

Metoda de calcul japonez, numită anzan, permite copiilor să cânte și să efectueze calcule în același timp pentru că le permite folosirea ambelor emisfere cerebrale în mod activ.

Christian, 6 ani, adună în minte 8 numere de ordinul zecilor

Cristian este în clasa pregătitoare și adună cu ușurință în minte numerele care apar pe ecranul laptopului, folosind tehnica japoneză de calcul mental (Anzan), renumită pentru efectele pe care le are asupra dezvoltării creierului copiilor.

Anisia, 6 ani, face calcule pe soroban

Copiii de la Centrul Nomin Jyuku învață metoda Soroban și de calcul mental japonez online. În video o vedeți pe Anisia, care calculează relaxată și cu plăcere, folosin sorobanul, un instrument străvechi de calcul japonez.

Mihăița, 10 ani, efectuează înmulțiri în minte
Maria, 8 ani, efectuează adunări cu numere de ordinul sutelor în câteva secunde
Nicholas, adunare cu zeci pe soroban

Adunarea este ușoară și plăcută dacă știi tehnica de calcul japonez Nomin Jyuku. Nicholas adună 10 numere de 2 cifre folosind Sorobanul (abacul japonez).

Mihai, 8 ani, efectuează adunări  în timp ce cântă un cântecel

Cursantul nostru Mihai de 8 ani , calculează suma a 25 de numere, în 14 secunde folosind metoda de aritmetică mentală japoneză și în același timp cântând un cântecel.

Ilinca, 9 ani, calcul mental japonez
Theodor, 6 ani, recită o poezie în timp ce adună numere de ordinul sutelor

O demonstrație de calcul mental japonez avansat, a unuia dintre elevii noștri care a fost filmat de mama lui, în timp ce exersa acasă. Tehnica de calcul japonez dezvoltă creierul copiilor într-o manieră unică. Copiii antrenați după această metodă pot să își folosească ambele emisfere cerebrale eficient, de accea pot efectua calcule în timp ce fac și altceva (recită o poezie, cântă etc.)

Maria, 8 ani, inmulteste 2 numere de ordinul sutelor, în 25 de secunde
Serena, 8 ani, face calcule pe soroban
Ionuț, 7 ani, efectuează calcule mintale cu zeci
Filip, 14 ani, efectuează adunări cu miliarde pe soroban
Paisia, 6 ani, calcul mental japonez
Vorbește lumea despre metoda de învățare a calculului mental japonez de la Centrul ”Nomin Jyuku”

2 comentarii

 • Marra Gagos

  04/08/2022 at 21:14

  Buna ziua, as dori sa înscriu băiețelul meu de 7 ani la dvs pentru București . Consider ca orele alături de dvs, îl vor ajuta in dezvoltarea lui personală. Așadar, aștept un mail cu detaliile înscrierii. Mulțumesc

  Reply

 • Mihaela Stelian

  03/06/2023 at 15:49

  Buna ziua, as dori sa înscriu băiețelul meu de 10 ani la dvs . Consider ca orele alături de dvs, îl vor ajuta in dezvoltarea lui personală. Așadar, aștept un mail cu detaliile înscrierii. Mulțumesc

  Reply

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *