Echipa Nomin Jyuku a impresionat juriul la Românii au Talent 2023

În luna februarie echipa Nomin Jyuku a cucerit scena Românii Au Talent și a trecut în etapa următoare cu 4 de DA. ⭐⭐⭐⭐. Cu prezență incredibilă și talent incontestabil, elevii Nomin Jyuku au reușit să ridice publicul în picioare și să îi uimească pe jurați cu abilități de aritmetică mentală. Așa ne-am propus. Așa am...

În luna februarie echipa Nomin Jyuku a cucerit scena Românii Au Talent și a trecut în etapa următoare cu 4 de DA. ⭐⭐⭐⭐. Cu prezență incredibilă și talent incontestabil, elevii Nomin Jyuku au reușit să ridice publicul în picioare și să îi uimească pe jurați cu abilități de aritmetică mentală.

Așa ne-am propus. Așa am făcut. Acum iată-ne aici! În următoarea etapă Românii au talent 2023.

Nu a fost doar un moment, ci un spectacol ce demonstrează că pasiunea pentru cifre și munca depusă luni de zile pot duce la împlinirea oricărui vis. 

În acest articol ridicăm cortina din spatele momentului Nomin Jyuku de la Românii au talent 2023

 

DA, DA, DA și încă o dată DA!

După ce auzi cuvintele lui Andi Moisescu ”Ați reușit să faceți spectacol din matematică!” știi că ai reușit să faci spectacol din matematică 100%! Doar asta ne-am dorit, un spectacol captivant și educativ. 

Este și aritmetica mentală o formă de artă, dar nu contestăm munca din spate. Elevii noștri au muncit luni de zile pentru a ajunge la asemenea performanțe. Pe scenă au lăsat creativitatea să vorbească și au transformat calculele mentale într-un spectacol interactiv. 

Încă din luna octombrie Nomin Damdin împreună cu elevii săi au început să pună bazele momentului ce urma să uimească o țară întreagă. Cei 7 elevi au avut un număr complet de aritmetică mentală japoneză, talent, inteligență și distracție. Așa cum Nomin le spune mereu la competiții și spectacole elevilor săi: “Important este să ne distrăm, să ne simțim bine și să învățăm ceva din noile exeperiențe”. 

Spectacolul a început de la un cub Rubik și numere adunate în 10 secunde și s-a încheiat cu momentul final grandios, adunări de ordinul sutelor și o coregrafie impecabilă pe cunoscuta melodie Cup Song

Abordarea creativă a calculelor de aritmetică mentală a fost de-a dreptul fascinantă și impresionantă și pentru publicul de acasă. Iată câteva dintre comentariile lăsate la videoclipul urcat pe Youtube: ”Știam eu că matematica este poezie, dar la acești copii e ceva mai mult… Bravo!!!”, ”Meritau GOLDEN BUZZ – geniali, talentați, au făcut spectacol! Au și un îndrumător genial!!! Felicitări!”.

Curioși să-i cunoașteți pe copii?

Campionii calculelor mentale de la Românii au Talent 2023

elevii-nomin-jyuku-la-centrul-de-soroban-si-aritmetica-mentala

Un prim lucru pe care nu îl știi încă despre ei este că nivelurile de anzan ale copiilor sunt diferite. De aceea, a fost nevoie ca elevii să se antreneze individual cu Master Trainerul Nomin Damdin.

Am demarat pregătirile cu exercițiile cu care erau obișnuiți elevii, apoi am avansat ușor și am introdus momentele artistice în timpul calculelor. Ele au fost gândite pe baza pasiunilor elevilor: muzică, rezolvarea puzzle-urilor, recitarea poeziilor și preferata tuturor, coregrafia Cup Song.

Să începem cu Filip Burlacu, el este copilul ce a reușit să adune numere în 10 secunde în timp ce a rezolvat cap-coadă un cub Rubik. În dreapta lui, Anisia Maria Anton a cântat în limba japoneză în timp ce a adunat numerele afișate pe ecran la 0,4 secunde. Matei Damian, Christian-Erkhes Neculae și Antonia Popescu Burchi, cei 3 mușchetari ai aritmeticii mentale au recitat câte o strofă din poezia Luceafărul în același timp în care adunau numerele ce se derulau pe ecran în câteva secunde. Theodor Marcu, fost concurent al emisiunii Românii au talent, cel care a obținut titlul de Golden Buzz acum 3 ani, a revenit pe scenă adunând 15 numere în mai puțin de 5 secunde. Pe final, s-au alăturat toți coregrafiei Cup Song, în timp ce Maria Ciulei Gheorghe încheia momentul cu adunările cu sute.

Atunci când marea provocare devine o mare reușită

Întreaga experiență a fost solicitantă pentru elevi, dar nimic nu se compară cu bucuria resimțită la extazul întregii săli sau în momentul când auzi Ne vedem în etapa următoare!

Așa cum spune Dragoș Bucur ”7 copii cu un interes comun au făcut spectacol cu zâmbetul pe buze”.

Dincolo de succesul la emisiunea Românii au Talent, o mare reușită este și faptul că echipa Nomin Jyuku a demonstrat că orice copil ambițios, ce își dorește să învețe ceva nou are de câștigat în urma cursurilor de soroban si calcul mental japonez.

Dacă și tu, ca părinte, îți dorești că cel mic să învețe cu drag matematica, să gândească logic și neîngrădit și să aibă rezultate bune la școală, atunci înscrie-l la cursurile NOMIN JYUKU de Soroban si aritmetică mentală japoneză desfășurate la centru și online.

elevi-cursuri-de-soroban-pentru-copii-inscrieri

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *