Nomin Jyuku România organizează cele mai bune tabere pentru copii!

Peste râu și prin pădure, mergem la tabăra Nomin Jyuku de vară! Comunitatea Nomin Jyuku se pregătește an de an, în fiecare vacanță de vară, cu cele mai bune tabere pentru copii. Întotdeauna am desfășurat activități distractive și educative, stârnind interesul tuturor copiilor participanți. Anul acesta continuăm la fel, cu multă distracție, soare și nelipsitele...

Peste râu și prin pădure, mergem la tabăra Nomin Jyuku de vară!

Comunitatea Nomin Jyuku se pregătește an de an, în fiecare vacanță de vară, cu cele mai bune tabere pentru copii. Întotdeauna am desfășurat activități distractive și educative, stârnind interesul tuturor copiilor participanți. Anul acesta continuăm la fel, cu multă distracție, soare și nelipsitele cursuri de soroban.

Hai să-ți arătăm cum se desfășoară totul!

Aventura se trezește o dată cu noi, dis de dimineață pentru a prinde drumețiile de pe Tărâmul Poveștilor. Apoi, dă ștafeta curiozității, fascinată de miturile Contelui Dracula și de istoria renumitului Castel Bran.

Mai departe, preia sorobanul, pentru că în fiecare zi vor avea loc antrenamentele mentale la cursurile de soroban. După antrenament, vine și o mare răsplată. Seară de seară încheiem ziua cu petreceri tematice interesante, unde distracția și relaxarea dau startul joculețelor de tip quiz și bingo.

De ce să alegi una dintre cele mai bune tabere pentru copii?

Știm cât de importante sunt socializarea, antrenarea creierului și distracția pe timp de vară. De aceea, toate vin într-un pachet complet în tabăra noastră.

  • Este momentul perfect în care copilul tău se poate bucura cu adevărat de o vacanță de vară, în timp ce își antrenează creierul prin noi metode de calcul. 
  • Urmează să-și facă prieteni. Tabăra de Vară Nomin Jyuku este tabăra unde copiii se distrează și cunosc noi prieteni de soroban zilnic. 
  • Experiențele noi sunt esențiale la vârste fragede. Mai ales cele educative.

Un mare BONUS pentru mami și tati.
Să fie oare un moment de relaxare pentru tine ca părinte? ? Sau o primă tabără de vară alături de copilul tău? Dacă îți dorești să-l însoțești în tabăra noastră de vară, citește mai departe articolul pentru a afla cum poți face asta.

Pregătește-te de aventură!

 cele mai bune tabere pentru copii

De ce va avea nevoie copilul tău în tabără? Să bifăm împreună!

  • Ghiozdănelul
  • Cheful pentru marea distracție.
  • O piesă vestimentară specifică portului tradițional românesc, pentru petrecerea tematică românească.

Pentru că așa cum am spus la început, nu punem pe pauză cursurile de soroban, le continuăm zilnic, timp de 90 de minute într-un peisaj mirific de munte, la Râșnov. Pentru că aici vom face prima oprire din excursia taberei Nomin Jyuku.

Vom vizita prima dată un tărâm magic, Tărâmul Poveștilor.

Un loc fermecat din Poiana Brașov, primul parc tematic interactiv din România ce prezintă o lume a basmelor, unde personajele principale vom fi chiar noi. După ce am rezolvat quiz-urile din tărâmul magic, urmează vizita la Peștera Valea Cetății Râșnov. 

În vacanța de vară nu ratăm nicio oră de soroban și nicio oportunitate de a afla mai multe despre istoria României. La fața locului vom descoperi frumusețea Castelului Bran. După ce explorăm locul de unde vin legendele vampirilor facem o scurtă oprire și la Cheile Grădiștei. Acolo unde dăm startul distracției prin activități din aer liber! 

Ajunși la cazarea Hanul Șimon, Bran, vom petrece timpul împreună timp de 5 zile pline de activități frumoase. Între 25-30 iunie, în fiecare seară ne vom distra la focul serilor tematice. Un bun exemplu este seara românească, acolo unde vom îmbrăca portul tradițional românesc și vom descoperi împreună vechi tradiții românești. 

Seri în care vom viziona filme, vom juca quiz-uri și BINGO. Iar, pentru a ne distra puțin altfel, împreună vom petrece la fel ca în America! La American Party, animatorii de la Children Tour pregătesc o mare petrecere, unde ne vom costuma în ținute americane și ne vom juca împreună. 

Așa cum am fost costumați și anul trecut la petrecerile tematice din tabăra anului 2022. Tematica a fost Harry Potter, iar în poză o avem pe fondatoarea centrelor Nomin Jyuku România, Nomin Damdin. 

cele mai bune tabere pentru copii

Activitatea se încheie cu un foc mare de tabără, în jurul căruia ne strângem cu toții pentru a degusta popularele marshmallows americane.

cele mai bune tabere pentru copii

Vreau să particip!

Te-ai decis că vrei să-ți înscrii copilul la Tabăra Nomin Jyuku din vara anului 2023, una dintre cele mai bune tabere pentru copii. Ține cont de faptul că în această tabără se pot înscrie doar copiii între 5 și 14 ani, indiferent de nivelul de soroban pe care îl au. În cazul locurilor disponibile, părinții îi vor putea însoți pe juniori în excursie, cu mențiunea costulului extra pentru fiecare adult.

Mai multe detalii despre tabăra de vară și costurile înscrierilor găsești pe pagina noastră: https://nominjyuku.ro/cursurile-noastre/tabere-de-vara-2023/.

Hai în tabăra de vară! ???

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *