Împarte magia Crăciunului. Echipa Nomin Jyuku a deschis sacul faptelor bune, acum e rândul tău!

Faptele bune contează. Fie că ele sunt îndreptate către sora, mama sau către copiii ce se confruntă cu dizabilități grave, ele rămân la fel de valoroase și importante. În familie, nu uităm niciodată să facem fapte bune. Încă de la începutul lunii decembrie suntem în căutarea cadourilor și a felicitărilor, ca la sfârșitul lunii acestea...

Faptele bune contează. Fie că ele sunt îndreptate către sora, mama sau către copiii ce se confruntă cu dizabilități grave, ele rămân la fel de valoroase și importante. În familie, nu uităm niciodată să facem fapte bune. Încă de la începutul lunii decembrie suntem în căutarea cadourilor și a felicitărilor, ca la sfârșitul lunii acestea să fie dăruite cu dragoste către cei dragi.

Dar ce se întâmplă în centrele unde există cea mai mare nevoie de susținere și bucurie? Din păcate, Moș Nicolae și Moș Crăciun nu pot ajunge în fiecare an și pe la casele lor. De aceea, apelează de cele mai multe ori la ajutorul spiridușilor.

De această dată, acei spiriduși au fost chiar în echipa Nomin Jyuku România. În data de 4 decembrie, ei împreună cu armata Funtasticilor au pornit în drum spre centrul Fundației Nane cu cadouri și multă magie de dăruit.

Moș Crăciun pentru o zi

Misiunea noastră de spiriduși ai Moșului a prins contur de la ideea Alexandrei Fogor, trainerul centrului Nomin Jyuku din București, și a continuat cu o echipă dedicată, pusă pe făcut fapte bune în pragul sărbătorilor de iarnă. Pregătiți cu muuuult sclipici de zâne, vopsele, baloane, cadouri și multe zâmbete în ghiozdănele, ne-am îndreptat spre centrul unde copiii nu aveau nici cea mai mică idee ce urma să se întâmple.

Am ajuns. Suntem aici, echipa e completă. Să începem!

Tiptil, tiptil am intrat. Acolo, ei nu știau că în camera de lângă avea să se petreacă o mare surpriză. Li s-a spus doar: Urmează ceva magic!

„- Uite-l pe Mickey Mouse!!”

Întâmpinați de Mickey Mouse, prințese, personaje preferate, cadouri și de marele soroban, copiii au fost acaparați de emoții și fericire. Observau atent cadourile de la depărtare, până când, după câteva momente s-au apropiat și au înțeles în sfârșit că Moșul a venit anul acesta pentru fiecare dintre ei.

Nu a durat mult până când am dat startul distracției cu:

Joculețe, Face Painting și baloane zburătoare.

moș crăciun pentru o zi

Soroban de sărbători!

În vizită la Centrul Fundației Nane am venit împreună cu cel mai mare soroban Nomin Jyuku România. Am început lecția cu bazele metodei de învățare japoneze și am încheiat-o cu calcule rezolvate de către copiii de la centru.

Ne-am strâns într-un cerc mare, iar fiecare copil a primit câte un soroban. Alături de Nomin Damdin au reușit să facă calcule ușoare și au învățat să se joace cu biluțele pământești și cerești.

Deficitul mare de atenție nu le-a stat în cale, ei au fost foarte încântați de lecția predată și chiar au înțeles pașii pe care trebuie să-i urmezi atunci când calculezi pe soroban. Ne-a bucurat enorm să vedem cât de implicați au fost copiii.

Menționăm cu fiecare ocazie cât de importantă este metoda japoneză de calcul cu sorobanul, în acest caz, pentru cei ce se confruntă cu probleme de atenție sau memorie, aceste exerciții pot fi pe termen lung benefice pentru ei.

După ce ora de soroban s-a terminat, vizita noastră se apropia de sfârșit. Ne-am luat la revedere cu drag de la copii și de la Fundația Nane și am încheiat ziua cu o mare satisfacție, aceea că am dăruit mai departe zâmbete și multă fericire.

Sacul Faptelor Bune

Ne-am distrat, dar mai mult de atât am împărtășit momente speciale alături de ei, copiii care au nevoie de toată încurajarea și susținerea noastră. Alături de cea mai Funtastică echipă am reușit să le aducem zâmbetul pe buze și să-i surprindem cu magie, sclipici și lecții distractive de soroban.

moș crăciun pentru o zi

Anul acesta, ne poți ajuta să umplem sacul faptelor bune cu generozitatea de a dărui mai departe fericire și cadouri celor care chiar au nevoie de ajutor.

Nu este ușor să fii Moș Crăciun. Dar, este ușor să faci mici fapte bune, care pot avea o imensă însemnătate în ochii celor care încă mai cred în miracole.

E rândul tău să umpli sacul faptelor bune! Lasă-ne un comentariu cu faptele tale bune făcute cu ocazia acestui Crăciun.

moș crăciun pentru o zi

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *