Încep înscrierile la cursuri pentru copii anul 2021

Alege soroban și aritmetică mentală la Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku pentru copilul tău. Odată cu începerea noului an școlar, începe și noul sezon de cursuri pentru copii. Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku a deschis înscrierile pentru cursurile de soroban și aritmetică mentală japoneză pentru copiii cu vârste între 5 și 14 ani.  Cursurile debutează...

Alege soroban și aritmetică mentală la Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku pentru copilul tău.

Odată cu începerea noului an școlar, începe și noul sezon de cursuri pentru copii. Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku a deschis înscrierile pentru cursurile de soroban și aritmetică mentală japoneză pentru copiii cu vârste între 5 și 14 ani. 

Cursurile debutează pe data de 20 septembrie 2021 și se desfășoară în module cu durata de trei luni, până în iunie 2022.

Învățarea matematicii prin metoda de calcul pe soroban și aritmetica mentală japoneză reprezintă o alternativă de succes la învățarea clasică a matematicii. O dovedesc cei peste 5500 de copii care au urmat cursuri de matematică japoneză la Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku, din 2015 și până acum.

cursuri pentru copii 

În același timp, metoda antrenează creierul copiilor, stimulează atenția și concentrarea și îi ține pe micuți departe de gadgeturile digitale. Iar dacă la început mulți copii spun că nu sunt buni la matematică, după câteva ore de curs de soroban, copiii încep să îndrăgească matematica.

Abonamente la soroban, care se potrivesc cu programul copilului tău

Pentru a avea rezultate, aceste cursuri pentru copii trebuie să fie parcurse constant și continuu, în module de câte trei luni. De asemenea, copiii trebuie să exerseze, zilnic, calcule pe soroban sau mentale, timp de 15 minute. Astfel copiii își antrenează mintea și progresează mai rapid. Rezultatele antrenamentului mental sunt vizibile nu doar la cursurile de soroban, dar și la școală.

cursuri pentru copii

De aceea, Centrul Educațional Nomin Jyuku propune participarea la cursuri pentru copii prin achiziționarea de abonamente trimestriale pentru învățarea efectuării calculelor prin matematică japoneza.

Abonamentul Ideal este potrivit pentru cei care vor să învețe rapid și eficient metoda de calcul cu sorobanul și aritmetica mentală japoneză. Copilul participă, fizic sau online, la două cursuri de 60 min. pe săptămână, timp de trei luni. Cursurile se desfășoară de luni până joi, de la 12.20 la 19.30. Prețul unui Abonament Ideal este de 1574 lei (1499 lei pentru cursurile online). Copiii reînscriși beneficiază de reduceri.

Abonamentul de Weekend este destinat celor cu un program foarte încărcat în timpul săptămânii. Cursurile de weekend se vor desfășura săptămânal și vor avea durată de 90 minute, echivalând cu o învățare intensivă a metodei. Prima serie de cursuri începe la ora 9.30, iar ultima, la ora 16.00, în ambele zile de weekend. Prețul unui abonament de weekend este de 1537 lei (1392 lei pentru cursurile online).

Abonamentul VIP2 este creat special pentru micuții începători, cu vârste de 5-6 ani. Pentru ei, înțelegerea noțiunii de număr e esențială, deoarece de aceasta depinde înțelegerea rapidă a matematicii.

Cursurile se desfășoară în fiecare vineri, online, cu maxim doi copii și au durată de 60 minute. Abonamentul VIP2, dedicat începătorilor cu vârste de 5-7 ani, are prețul de 1714 lei, cu reduceri pentru copiii reînscriși.

Cursuri pentru copii care vor să fie buni la matematică

Centrul Educațional Nomin Jyuku organizează cursuri pentru copii cu vârste între 5 ani și 14 ani, aflați pe diferite niveluri de studiu, de la începători, la avansați.

cursuri pentru copii

Metoda de calcul cu sorobanul și aritmetică mentală japoneză sunt potrivite pentru copii încă de la vârsta preșcolară mare. La această vârstă, ei învăța ce înseamnă conceptul de număr, asociază cifrele 0-9 cu bilele de pe numărătoarea japoneză și învață să efectueze calcule simple, până la 10. Cunoașterea numerelor prin această metodă le va facilita foarte mult înțelegerea matematicii în primul an de școală și îndrăgirea acestei materii.

Pentru copiii de vârstă școlară de până la 14 ani, metoda ajută la învățarea mai rapidă a calculelor mentale, dar și la dezvoltarea atenției și sporirea concentrării.

Dacă ai un copil care se descurcă mai greu cu metoda clasică de învățare a matematicii, această metodă îl va ajuta să calculeze mai rapid și a capete încredere în forțele proprii. Dimpotrivă, dacă ai un copil pasionat de cifre și de calcule, atunci învățarea aritmeticii mentale va transformă matematică într-o pasiune, iar copilul va putea performa la nivel de concursuri și olimpiade.

Cum se desfășoară cursurile în sezonul 2021-2022?

Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku organizează, în prezent, cursuri online. În funcție de solicitări, se vor organiza și grupe de copii cu prezență fizică.

În formatul online, grupele vor fi formate din 5 copii. În format fizic, în funcție de vârstă, se vor forma grupe de maxim 8 copii (5-7 ani) și grupe de maxim 10 copii (8-14 ani). Pentru copiii începători cu vârsta de 5- 6 ani, se vor organiza cursuri online, cu maxim 2 copii pe ședință.

Trainerii centrului sunt experimentați în lucrul cu copiii și testați periodic după metoda japoneză a uneia dintre cele mai vechi școli de soroban și aritmetică mentală din Japonia. Astfel, ei pot adapta ritmul de învățare la ritmul propriu al copilului.

„La Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku, misiunea noastră este aceea de a reuși ca fiecare cursant să aibă rezultate și să învețe temeinic metoda, încă de la început. ” susțin trainerii.

De ce să alegi cursuri pentru copii la Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku ?

„Pentru anul școlar 2021-2022, dorim să participăm cu mai mulți cursanți ai Centrului Educațional Japonez Nomin Jyuku la concursuri internaționale de aritmetică mentală. În acest sens, am pus la dispoziția copiilor o platformă online, pe care exersează atât cursanții noștri cât și copii din alte țări. Pe această platformă, ei pot să aleagă niveluri diferite de dificultate pentru exerciții, pot seta viteza de afișare a numerelor și pot vedea unde se situează performanța lor față de cea a colegilor lor de la centru sau a copiilor din alte țări. ” spune Nomin Damdin, fondatoarea centrului și singurul Master Trainer de Soroban din România. Atunci când studiază împreună, copiii se motivează unul pe celălalt, leagă prietenii și păstrează legătura dincolo de orele de curs.

 

„Îmi place la Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku pentru că aici învăț matematică japoneză, pot să calculez din ce în ce mai rapid, învăț să fiu mai atent, să mă concentrez mai bine și îmi fac mulți prieteni cu care mă distrez în pauze” spune Nicholas, un cursant de 9 ani.

Copiii care studiază la Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku dau examene pentru fiecare nivel odată cu copiii din Japonia și primesc certificate originale pentru fiecare nivel de studiu.

Studiată și astăzi în școlile primare japoneze, metoda de calcul cu sorobanul și aritmetica mentală japoneză și-au dovedit eficacitatea timp de peste 70 de ani. Copiii și adulții japonezi sunt recunoscuți pentru puterea lor de muncă, de concentrare și performanțele obținute la diferite concursuri.

Reprezentarea mentală a sorobanului și exersarea calculelor mentale dezvoltă emisfera cerebrală dreaptă, responsabilă pentru creativitate și imaginație. Acestea sunt considerate competențe pentru viitor, alături de viteza de gândire, abilitățile tehnice înalte, comunicare și empatie.

Care sunt beneficiile oferite de Centrul de Educațional Japonez Nomin Jyuku?

Rezultatele copiilor cursanți sunt datorate și unei relații pe termen lung cu părinții, a unor adevărate parteneriate pentru succes. Așadar, Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku va acorda și în acest an o serie de beneficii celor care își doresc performanță.

  • 5% reducere pentru plata integrală a unui modul, pentru cei care se înscriu până la data de 30 august.
  • 5% reducere pentru copiii din aceeași familie (frați). Reducerea se aplică pentru al doilea/al treilea copil
  • 5% reducere pentru cursanții care au diploma de absolvire a nivelului 5 kyu de soroban, care sunt la nivelurile 4,3,2,1 kyu (nivelurile cele mai avansate).

Reducerile se aplică progresiv (în ordinea prezentată mai sus) și se pot cumula (fiecare nouă reducere se aplică la suma redusă anterior).

Alege cursuri pentru copii la Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku!

cursuri pentru copii

Din multitudinea de cursuri de dezvoltare personală pentru copii, trebuie să alegem în fiecare an cursuri care se potrivesc copilului nostru, care îl ajută să își dezvolte abilități pentru viitor.

Învățarea matematicii japoneze cu ajutorul sorobanului este o metodă dovedită, prin care dezvoltăm atenția, concentrarea, gândirea rapidă și încrederea de sine a copiilor. 

Dacă te interesează mai multe detalii despre cursuri sau dacă dorești să îți înscrii copilul la Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku, te așteptam aici!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *