Povestea antreprenoarei Monica Tătar, directoarea centrului Nomin Jyuku din Oradea

„Cred în potențialul imens pe care metodele japoneze educaționale îl au în dezvoltarea cognitivă a copiilor.” Expert contabil și expert evaluator, adeptă a educației și cu o dorință mare de schimbare a sistemului de învățământ din România, Monica Tătar este directoarea Centrului Educațional Japonez Nomin Jyuku din Oradea. Antreprenoare și mamă a doi copii înainte...

„Cred în potențialul imens pe care metodele japoneze educaționale îl au în dezvoltarea cognitivă a copiilor.”

Expert contabil și expert evaluator, adeptă a educației și cu o dorință mare de schimbare a sistemului de învățământ din România, Monica Tătar este directoarea Centrului Educațional Japonez Nomin Jyuku din Oradea.

Antreprenoare și mamă a doi copii înainte de toate, povestea ei începe în urmă cu 3 ani. Atunci când a spus ,,Da!” francizei Shichida România, momentul în care s-a îndrăgostit de metodele de educație japoneze. Shichida este metoda revoluționară de educație timpurie, care dezvoltă armonios abilitățile native ale copiilor și care se bazează pe metode de calcul japonez pentru copiii cu vârste până în 6 ani.

Nomin Damdin

Cu o experiență de peste 15 ani în contabilitatea băncilor comerciale și a companiilor multinaționale, Monica pornește la începutul carierei sale cu studii universitare finalizate în domeniul economic și juridic la Facultatea de Științe Economice și Juridice din Oradea, studii postuniversitare în domeniul Business Management, Comunicare și Leadership și studii în Psihopedagogie specială. 15 ani mai târziu face și primii săi pași în cariera antreprenorială. În această perioadă decizia a fost luată din pură emoție, momentul care a declanșat totul fiind cea de-a doua naștere.

„A fost un moment de răscruce în cariera mea. Atunci am avut de ales dacă mă întorc în domeniul bancar sau îmi urmez visul de a avea propria afacere în care să mă dezvolt.”

Zis și făcut. Mult nu a trecut până să pună pe picioare dorința ei, însă povestea nu începe cu noi metode de educație japoneze. Prima afacere a fost înființată împreună cu soțul ei în domeniul evaluărilor și al consultanței de business. De aici, Monica a deprins experiență și a continuat pe cont propriu mai târziu în domeniul educației, întorcându-se astfel la prima ei specializare și la marele ei vis. Sursa de inspirație și motivație a pornit chiar din familie, de la cei doi copii ai ei, acea sursă a fost cea care a dus la înființarea Shichida România și la Centrul Educațional Nomin Jyuku Oradea.

Pe deplin încrezătoare, indiferent de cât de nou era acest concept în țara noastră, Monica a continuat să avanseze până în prezent. Acum, activează de 3 ani în domeniul educației timpurii și este primul francizor din Europa și România al metodei japoneze de educație timpurie Shichida Method și primul francizor care a adus metoda soroban în Oradea.

„Viziunea și obiectivul meu nu se limitează doar la a implementa acest sistem de educație timpurie în România, ci de a fi un etalon în acest domeniu în țara noastră.”

Monica Tătar, directoarea centrului Nomin Jyuku din Oradea

Educația aritmeticii mentale japoneze în continuarea educației timpurii

Ambiția a fost întotdeauna de partea ei, chiar și în ciuda piedicilor. În momentul în care realizează că se poate mai mult, ea reușește să facă mai mult. Știa că un singur centru educațional care predă metode de învățare japoneze în Oradea nu era de-ajuns.

Shichida România este un centru specializat doar pentru copiii de până în 6 ani, marele vis al Monicăi era să ofere oportunități noi de educație tuturor copiilor, așadar, de ce să nu continue? Motivarea de a face o schimbare a venit natural. Fascinația pentru metodele japoneze și dorința părinților deschiși să vadă ceva nou au fost factorii ce au determinat-o să aleagă Nomin Jyuku România.

„Am văzut în centrul Nomin Jyuku oportunitatea perfectă de a le oferi copiilor o continuitate în dezvoltarea lor cognitivă, chiar și după ce trec de pragul vârstei de 6 ani.”

nomin jyuku oradea
Nomin Damdin – fondatoarea Centrului Educațional Nomin Jyuku România și Monica Tătar – Directorul Nomin Jyuku Oradea semnează contractul de colaborare

Încă de la prima întâlnire cu Nomin Damdin, Monica a știut că face o alegere mai mult decât potrivită. Determinarea și performanțele incredibile dobândite de către copiii de la centrul din București au convins-o că este momentul să aducă aceeași metodă educațională japoneză, aceleași oportunități și rezultate și în Oradea.

„Cred în potențialul imens pe care această metodă japoneză îl are în educația și dezvoltarea cognitivă a copiilor. Rezultatele impresionante pe care studenții centrului Nomin Jyuku le-au dobândit atât la competiții internaționale de aritmetică mentală, cât și la concursuri televizate au demonstrat performanțele la care copiii noștri pot ajunge cu ajutorul acestei metode. Tocmai de aceea, îmi doresc să o aduc și să o promovez în orașul meu, iar pe viitor să aduc și copiii orădeni la astfel de performanțe impresionante.”

Abonament Soroban Ideal

Îl numim Ideal cu un scop, pentru că are mari șanse să îl aducă pe copilul tău la cel mai avansat nivel de soroban 1 KYU. Cursul are loc de 2 ori pe săptămână timp de 3 luni de zile. Împreună cu trainerul nostru certificat în Japonia veți alege împreună dintre cele 6 intervale orare puse la dispoziție de către centrul nostru.

Ce asigură acest abonament? Evoluția pentru un parcurs ideal.

Abonament Soroban de Weekend

Pentru copiii cu programul încărcat în timpul săptămânii, dar care sunt la fel de doritori să învețe metoda japoneză de calcul cu sorobanul avem cursuri disponibile și în weekend! Acest abonament este format din 12 ședințe, iar timp de 3 luni de zile trainerul nostru îl va ajuta pe cel mic să-și dezvolte abilitățile în ședințe a câte 90 de minute fiecare.

Ce asigură acest abonament? Flexibilitate și evoluție timp de 3 luni de zile.

Alege abonamentul potrivit pentru cel mic!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *