Reușite celebrate prin noi locuri la cursurile de SOROBAN pentru toată lumea

Este imposibil să oprești timpul în cele mai fericite momente ale vieții. Dar nu imposibil să le retrăiești prin amintiri. În fiecare zi marcăm momente prin fotografii și videoclipuri postate pe social media sau prin mici povestioare urcate pe site-ul nostru. Cu toate că de-a lungul timpului am strâns foarte multe amintiri frumoase, rareori ne-am...

Este imposibil să oprești timpul în cele mai fericite momente ale vieții. Dar nu imposibil să le retrăiești prin amintiri. În fiecare zi marcăm momente prin fotografii și videoclipuri postate pe social media sau prin mici povestioare urcate pe site-ul nostru. Cu toate că de-a lungul timpului am strâns foarte multe amintiri frumoase, rareori ne-am oprit să le și retrăim. Fiecare performanță, reușită a copiilor, fiecare olimpiadă, emisiune televizată sau premiu câștigat au rămas cu noi în toți cei 7 ani de la deschidere.

Astăzi, celebrăm cu bucurie în suflet reușitele anului 2022 alături de voi. Mai mult de atât, deschidem noi locuri la cursurile noastre pentru toți copiii din România care își doresc să învețe metoda originală japoneză de soroban.

Începeam anul cu o dorință

Ne întoarcem în timp, acum 7 luni în momentul televizării emisiunii Imperiul Leilor. O experiență care a adus în fața tuturor românilor metoda japoneză de calcul cu sorobanul. Anul trecut, Nomin Damdin se pregătea temeinic pentru ce avea să urmeze. Sigură pe ea și pe afacerea pe care a construit-o și dezvoltat-o încă din 2016 știa că va avea de câștigat indiferent de rezultat. Și anume, încă o experiență adunată în sertarul amintirilor deosebite ale centrului Nomin Jyuku alături de copiii care i-au fost întotdeauna alături. Zis și făcut. S-a prezentat și nu a câștigat doar o experiență de păstrat în suflet, în sfârșit, dorința de a avea un partener de afaceri care să investească în viitorul copiilor se îndeplinea. Știa că nimic nu o mai poate opri, înaintând în anul 2022 numai cu rezultate minunate.

Imperiul Leilor – Lui Dan Șucu i-au ieșit calculele și a investit în Nomin Damdin

 

Continuăm cu dorințele împlinite și ne aducem aminte cu cât drag am terminat reamenajarea centrului Nomin Jyuku din București, unde am instalat noi facilități moderne și am creat un mediu și mai aproape de inimile copiilor și primitor pentru noile grupe ce aveau să urmeze cursurile noastre.

Locul unde povestea sorobanului prindea curaj pentru prima dată în România în urmă cu 7 ani era complet modernizat. Doar copiii mai aveau să ni se alăture pentru a începe și a continua o nouă călătorie Nomin Jyuku.

cursuri de soroban

În septembrie emoțiile și entuziasmul lor ne-au cuprins și pe noi. Urmăream cu coada ochiului grupele vechi cum își aduceau aminte bazele învățate înainte de vacanță, în timp ce făceam cunoștință cu noua generație abia intrată pe porțile centrului. În prima lor zi au primit ghiozdănelele Nomin Jyuku și de atunci, nu numai că se întorc cu aceleași ghiozdane, dar și cu aceleași zâmbete.

cursuri de soroban

Continuăm restul anului cu rezultate bine conturate

Metoda de calcul japoneză soroban devenea din ce în ce mai sonoră printre părinții și copiii din România. Iar noi, cum suntem buni ascultători, am dat sfoară în țară că Nomin Jyuku România este în căutarea a noi traineri. Prin urmare, echipa noastră s-a mărit anul acesta. Noi traineri și-au arătat interesul și dorința de a preda metode de calcul japoneze pentru a ajuta copiii să se dezvolte personal mai ușor. Echipa Nomin Jyuku România este mai unită ca niciodată. Împreună, trainerii pornesc de la bazele metodei de calcul soroban și continuă în același ritm să ajute sute de elevi să se dezvolte mental și creativ prin exerciții învățate și repetate pentru dezvoltarea: răbdării, atenției și a imaginației. În același timp, pentru cei ce își doresc să facă performanță, trainerii îi vor ajuta să ajungă la cel mai avansat nivel de soroban, 1KYU.

Scopul principal al acestei metode este dezvoltarea ambelor emisfere cerebrale ale copiilor, nicidecum să-i transformăm în „calculatoare” umane. Faptul că ajung să calculeze atât de rapid, este doar o consecinţă pozitivă după învăţarea metodei.” – Nomin Damdin

cursuri de soroban

Cu formule matematice și tehnici de calcul japoneze am început să ne apropiem de ei, mai departe am continuat cu lecții învățate și glume presărate. Ca în prezent să ne numim în sfârșit prieteni de soroban.

Performanța noastră este definită prin următorul progres:

  • Lecția 1: „Ce înseamnă soroban?”
  • Lecția 5: „Mami, când mă duci înapoi la soroban?”

Ei ne confirmă în fiecare zi că facem bine ce facem. Și prin ei savurăm fiecare moment al reușitelor. Emoțiile ne încearcă de fiecare dată când îi vedem că reușesc, dar mai puternice ca niciodată au fost cele trăite la Olimpiada din Dubai și Egipt. Sentimentele de fericire și emoție au tresărit în momentele în care am auzit „Doamna, doamna! Am reușit! Acum sunt campion!”. În momentele în care le auzi entuziasmul și fericirea în glas, știi că faci bine ceea ce faci.

cursuri de soroban

Emoțiile nu s-au oprit aici, au urmat momentele live pe micile ecrane, unde au împărtășit același entuziasm cu cei de acasă. Vorbim despre numeroasele emisiuni la care am participat împreună, unde am vorbit și am arătat în direct ce înseamnă sorobanul: Neatza cu Răzvan și Dani, Vorbește Lumea și multe alte apariții televizate.

Tot anul acesta am sărbătorit 3 ani de la deschiderea primei noastre francize alături de Elena Toma, directoarea Centrului Educațional Japonez Nomin Jyuku din Constanța, printr-un interviu în care ne-a povestit întreaga ei experiență ca antreprenor.

Șirul reușitelor anului 2022 nu se termină aici. Am mărit pasul și în acest an am ajuns la Oradea. Unde am încheiat parteneriatul de franciză alături de Monica Tătar, directoarea Centrului Educațional Nomin Jyuku din Oradea. Foarte curând cursurile de soroban vor începe, iar copiii orădeni vor putea învăța cu plăcere să folosească metoda japoneză de calcul mental soroban.

Am văzut în centrul Nomin Jyuku oportunitatea perfectă de a le oferi copiilor o continuitate în dezvoltarea lor cognitivă, chiar și după ce trec de pragul vârstei de 6 ani.” – Monica Tătar

cursuri de soroban

Faptul că din ce în ce mai mulți copii sunt dornici să învețe metoda soroban, ne dă un motiv în plus să ducem povestea Nomin Jyuku mai departe în toată România și să celebrăm alături de ei acum. Așa cum considerăm că oportunitățile de dezvoltare sunt infinite, suntem de părere că la fel sunt și oportunitățile de învățare.

Noi locuri la cursurile de soroban

Suntem mai aproape ca oricând de copiii din România și de dorința trainerilor de a fi alături de ei în dezvoltarea personală. La Centrul Educațional Nomin Jyuku s-au deschis noi locuri la cursurile de soroban. Disponibile fizic și online în orice format pentru toți copiii din România!

Tehnicile de învățare ale metodei japoneze soroban sunt predate săptămânal, chiar și în timpul weekendului la fiecare centru Nomin Jyuku din țară. Abonamentele din care pot alege părinții sunt: Soroban Ideal și Soroban de Weekend.

Așa cum am spus, oportunitățile de învățare sunt infinite, drept urmare nu dăm la o parte orele ONLINE. Prin selectarea oricărui abonament, elevii noștri pot învăța soroban de acasă prin video call de oriunde din țară.

Copilul tău visează să ajungă campion? Pentru copii care își doresc să facă performanță și să obțină rezultate remarcabile, noi locuri la cursurile de soroban sunt acum disponibile la Abonamentul Ideal. Acesta include 2 cursuri pe săptămână a câte 60 de minute fiecare, timp de 3 luni de zile.

Program încărcat? Mai mult timp de joacă de luni până vineri? Pentru copiii care nu își doresc atât de multe activități în timpul săptămânii, avem noi locuri libere și la cursurile de weekend. În momentul în care alegi Abonamentul de Weekend, cursurile încep săptămânal, sâmbăta sau duminica, timp de 3 luni de zile.

Alătură-te călătoriei Nomin Jyuku România și alege abonamentul potrivit ritmului de învățare al copilului tău! Împreună pentru și mai multe reușite și performanțe!

https://nominjyuku.ro/cursurile-noastre/

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *