Cursurile de vară ce antrenează creierul copiilor

Cursuri de vară care antrenează creierul copiilor: soroban și calcul mental japonez la Centrul Nomin Jyuku. Vara aceasta este cel mai potrivit moment să îți înscrii copilul la cursuri de Soroban. Va face un antrenament mental unic, va învăța ceva nou și își va antrena eficient atenția, concentrarea și răbdarea. Metoda originală japoneză se predă...

Cursuri de vară care antrenează creierul copiilor: soroban și calcul mental japonez la Centrul Nomin Jyuku.

Vara aceasta este cel mai potrivit moment să îți înscrii copilul la cursuri de Soroban. Va face un antrenament mental unic, va învăța ceva nou și își va antrena eficient atenția, concentrarea și răbdarea.

Metoda originală japoneză se predă la Centrul Nomin Jyuku, primul centru de soroban din România și singurul reprezentant al Școlii Houmei Jyuku din Japonia, cu o tradiție de peste 70 de ani.

Antrenament și performanță la soroban și calcul mental japonez

De ce Centrele Nomin Jyuku sunt cea mai bună alegere pentru a deprinde metoda japoneză de calcul:

  • Este centrul nr. 1 din România în predarea metodei japoneze de calcul mental, cu cele mai bune rezultate dovedite la copii, în ceea ce privește concentrarea, atenția, răbdarea, viteza de procesare a informațiilor, calcul mental, etc. Copiii care au participat la concursuri televizate de talente au câștigat locul I (premiu de 20.000 euro la Next Star – Antena 1 sau Golden Buzz de la Andi Moisescu la Românii au talent).
  • Nomin Damdin, fondatoarea centrelor de educație japoneză, împreună cu elevii ei i-a impresionat pe „Leii” de la Imperiul Leilor de la Pro TV, primind susținerea cerută pentru a deschide centre Nomin Jyuku în toată țara.
  • Elevii centrului au rezultate excelente în competiții naționale și internaționale. Anul acesta au obținut 14 medalii și premii la Olimpiada Internațională Horus din Dubai, inclusiv 5 titluri de Campionul Campionilor la diferite categorii de vârstă și dificultate.
  • Trainerii centrelor Nomin Jyuku sunt acreditați în Japonia.
  • Predarea se face diferențiat în funcție de ritmul de învățare al copilului.
  • Elevii centrului sunt examinați și certificați de profesorii de la școala de soroban din Japonia.
  • Peste 6000 de copii au fost inițiați în această metodă. Vezi rezultatele copiilor aici.

În perioada 20 iunie – 26 august 2022, Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku organizează cursuri de vară de soroban și aritmetică mentală japoneză, pentru copii între 5 și 14 ani. Cursurile se adresează atât începătorilor, cât și copiilor care cunosc metoda și vor să se antreneze și în vacanță. Cursurile sunt cu prezență fizică sau online, pentru a satisface și nevoia de interacțiune fizică, dar și pe cea de lucru la distanță.

copii la Centrul Nomin Jyuku

Tipuri de cursuri de vară, de soroban

La Centrele Educaționale Japoneze Nomin Jyuku, puteți opta pentru două tipuri de cursuri de vară: CURSUL SOROBAN INTENSIV și CURSUL SOROBAN FLEXI.

Ambele cursuri sunt organizate în module de două săptămâni și includ ședințe cu durata de 75 de minute.

CURSUL SOROBAN INTENSIV 

Este recomandat celor care vor să învețe accelerat soroban, pentru că

2 SĂPTĂMÂNI SOROBAN DE VARĂ = 2 LUNI DE CURS ÎN TIMPUL ANULUI ȘCOLAR*

*din perspectiva evoluției cunoștințelor

Copiii vin zilnic timp de două săptămâni, nu au teme iar ritmul alert de învățare garantează rezultate vizibile atât pentru copii, cât și pentru părinți. Recomandăm un pachet de 2-3 module de vară.

CURSUL SOROBAN FLEXI 

Este recomandat copiilor care vor fixarea cunoștințelor din timpul anului, dar și începătorilor care nu pot urma zilnic cursurile. Copiii pot opta să participe la cursuri de două ori pe săptămână: Luni și Miercuri sau Marți și Joi. Este un curs care îi antrenează pe copii într-un ritm moderat.

Copiii care învață aritmetică pe soroban își vor antrena ,,mușchiul minții” și își vor îmbunătăți atenția și concentrarea. Mintea copiilor va fi pregătită să funcționeze mai rapid și să facă mai ușoară reîntoarcerea la școală.

copiii invata soroban

Cursuri de soroban și calcul mental japonez cu beneficii, doar la Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku

Atunci când iau parte la activități împreună cu alți copii cunoscuți, cei mici sunt mai motivați, mai dornici și mai interesați de participare.

Alegeți cursurile intensive de vară și obțineți tarife speciale pentru plata integrală sau achiziția mai multor module, pentru recomandări de înscriere, dar și pentru înscrierea a doi sau mai mulți copii. Reducerile se pot cumula.

Cursurile cu prezență fizică au loc la Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku din Strada Icoanei nr. 75. Puteți face înscrierea online sau ne puteți contacta la telefon 0791 561 500 pentru detalii.

Fondatoarea centrului, Nomin Damdin, singurul Master Trainer de soroban din România, povestind despre eficiența cursurilor intensive de vară.

“Pe parcursul verii, copiii neavând școală și teme, asimilează cu multă ușurință metoda japoneză de calcul. La cursurile noastre, copiii nu învață doar să calculeze. Scopul metodei japoneze este să ajute copiii să aibă disciplină, independență, încredere în ei, concentrare, atenție, răbdare, atât de utile nu doar la școală, ci și în viața de zi cu zi. O să rămâneți plăcut surprinși de evoluția și rezultatele copilului care se vor vedea și pe parcursul anului școlar viitor, când copilul va învăța mai ușor, îi va plăcea mai mult matematica, va avea mai multă încredere în ce poate face și veți observa rezultate mai bune la toate materiile.

Nomin Damdin.”

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *